Proizvajalci
 
Košarica
0 artiklov
 

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletnega nakupovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

1. člen

Spletno trgovino upravlja PINOSAT Sterže Primož s.p., Padežnikova ulica 4, 2000 Maribor , ID ZA DDV SI16098994  ( v nadaljevanju PINOSAT ) .

2.člen

Ob registraciji v sistem spletne prodajalne, obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletnega nakupovanja, pravice uporabnika ter poslovni odnos med PINOSAT in kupcem.

3. člen

PINOSAT se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

  • kontaktne podatke PINOSAT
  • kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (elektronska pošta, telefon)
  • bistvene značilnosti izdelkov
  • rok dostave naročenih izdelkov
  • pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave)
  • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene
  • način plačila in dostava izdelkov

 

4.člen

Možnosti plačevanja

Omogoča se plačevanje blaga na sledeče načine :

         - pri prevzemu z odkupnino

         - po predračunu na transkacijski račun

         - plačilo s PayPal

5.člen

Cene

Vse cene so v EUR in že vsebujejo DDV.

 6.člen

Vračilo blaga in reklamacije

Kupec ima pravico, da v 15 dneh vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je dolžan dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti PINOSAT, najkasneje v 5 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov pinosat@telemach.net, blago pa vrniti v nadaljnjih 15 dneh. PINOSAT vrne kupnino  na kupčev transakcijski račun v roku 5 dni po prejemu vrnjenega blaga. Pogoj za vrnitev kupljenega blaga je nepoškodovano blago in nepoškodovana originalna embalaža, z vsemi deli, v kolikor je blago v večih delih.

 7.člen

Vsi artikli imajo garancijo najmanj 12 mesecev, če ni drugače  navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija velja ob upoštevanju navodil  ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.
 

8.člen

Izjavljam, da sem davčni zavezanec.

9.člen

Naročila se lahko opravijo preko spletne trgovine, po telefonu na številko 041 266494 ali na email pinosat@telemach.net. V kolikor se pojavlja potreba po  kakršnikoli informaciji , sem dosegljiv na telefon 041 266494, od 8- 20 ure vsak delovnik in v soboto od 9 do 13 ure.

PINOSAT

Sterže Primož s.p., Padežnikova ulica 4, 2000 Maribor