Proizvajalci
 
Košarica
0 artiklov
 

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletnega nakupovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

1. člen

Spletno trgovino upravlja PINOSAT Sterže Primož s.p., Padežnikova ulica 4, 2000 Maribor , ID ZA DDV SI16098994  ( v nadaljevanju PINOSAT ) .

2.člen

Ob registraciji v sistem spletne prodajalne, obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletnega nakupovanja, pravice uporabnika ter poslovni odnos med PINOSAT in kupcem.

3. člen

PINOSAT Primož Sterže s.p. se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • kontaktne podatke PINOSAT
 • kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (elektronska pošta, telefon)
 • bistvene značilnosti izdelkov
 • rok dostave naročenih izdelkov
 • pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave)
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene
 • način plačila in dostava izdelkov

 

4.člen

Možnosti plačevanja

Omogoča se plačevanje blaga na sledeče načine :

         - pri prevzemu z odkupnino

         - po predračunu na transakcijski račun

         - plačilo s PayPal

5.člen

Cene

Vse cene so v EUR in že vsebujejo DDV.

 6.člen

Vračilo blaga in reklamacije

Kupec ima pravico, da v 15 dneh vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je dolžan dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti PINOSAT, najkasneje v 5 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov pinosat@telemach.net, blago pa vrniti v nadaljnjih 15 dneh. PINOSAT vrne kupnino  na kupčev transakcijski račun v roku 5 dni po prejemu vrnjenega blaga. Pogoj za vrnitev kupljenega blaga je nepoškodovano blago in nepoškodovana originalna embalaža, z vsemi deli, v kolikor je blago v večih delih.

 7.člen

Vsi artikli imajo garancijo najmanj 12 mesecev, če ni drugače  navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija velja ob upoštevanju navodil  ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.
 

8.člen

Izjavljam, da sem davčni zavezanec.

9.člen

Naročila se lahko opravijo preko spletne trgovine, po telefonu na številko 041 266494 ali na email pinosat@telemach.net. V kolikor se pojavlja potreba po  kakršnikoli informaciji , sem dosegljiv na telefon 041 266494, od 8- 20 ure vsak delovnik in v soboto od 9 do 13 ure.

10.člen Varovanje osebnih podatkov

PINOSAT Primož Sterže s.p. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1.Vsaj v času nakupa se hrani naslednje podatke registriranih obiskovalcev strani pinosat.ruf.si: ime in priimek, e-naslov, telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, datum registracije .

 

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Primož Sterže s.p. . upravlja z osebnimi podatki strank in jih hrani s sledečimi nameni:

 • Priprava materiala oz blaga po naročilu
 • Priprava informativnih izračunov za kasnejšo izvedbo
 • priprava računa za dobavljeno blago
 • Izdaja računov po opravljenih storitvah

11.člen

Primož Sterže s.p. bo obdeloval in hranil osebne podatke v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za aktivnost kupca ali pa do preklica.

12. člen

Kupec posameznik lahko zahteva  blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim in sicer po mailu pinosat@telemach.net

13.člen

Pinosat Primož Sterže s.p. se trudi zagotoviti točne in ažurne podatke o izdelkih, cenah in pogojih dobave oziroma zaloge. Na trgu se pri nekaterih izdelkih lastnosti lahko hitro spremenijo, pravtako cene in dobavni roki, tako da prodajalec ne uspe pravočasno spremeniti podatkov na spletnem mestu, zatro lahko pride do napak v opisu in lastnostih izdelkov, prodajalec zato ne daje garancije in ne prevzema odgovornosti v primeru nakupa takšnega izdelka, se pa dogovori s stranko in jo obvesti o spremembi lastnosti, cene , dobavnega roka ustreznega artikla in v primeru nezmožnosti dobave artikla vrne kupcu celotno vrednost nakupa v primeru vnaprejšnjega plačila. Prav tako ne prevzema nobenih odškodninskih ali kakršnih koli drugih odgovornosti, ki bi nastale pri uporabi izdelkov ( poškodbe,… ).

 

 

PINOSAT

Sterže Primož s.p., Padežnikova ulica 4, 2000 Maribor