Proizvajalci
 
Košarica
0 artiklov
 

Total Tv morje

Total Tv morje
Klikni za povečavo
Cena: 159,00€
Dobavljivost: Na zalogi
Šifra: Total morje
Povprečna ocena: Ni ocenjen

Količina: Dodaj v košarico
Številni lastniki avtodomov, lastniki mobilnih hišic in vikendov si želijo, da bi tudi na dopustu spremljali svoje Total TV Morje - avtokampi.sipriljubljene televizijske programe. Sedaj imamo hitro in ugodno rešitev kako do televizijskih programov tudi na počitnicah  - Total TV Morje.

Pri ponudniku Total Tv so pravili poseben paket po akcijski ceni, ki vam omogoča, da tudi na dopustu ne zamudite najljubše serije, zanimive tekme ali risanke za otroke.

KOMU JE NAMENJEN TOTAL TV MORJE?
Vsem, ki poleti preživite veliko časa v kampih ob morju, v hribih ali na vikendu in želite spremljati svoje najljubše vsebine, tudi ko niste v domači dnevni sobi. Storitev digitalne televizije Total TV deluje kjerkoli, saj ima celovito pokritost s signalom, ki ga oddajajo preko satelita. Tako lahko Total TV gledate v hiši, apartmaju, mobilni hišici, počitniški prikolici, skratka kjerkoli. Edini pogoj je odprt pogled na južno stran neba.

PREDNOSTI PAKETA TOTAL TV MORJETotal TV Morje - avtokampi.si
Brez vezave! Izbirate med predplačniškimi paketi in dolžino paketov. Naslednjo sezono izberete samo paket in uživate ob najljubših vsebinah brez dodatnih stroškov.

Paket Total Tv vsebuje HD Lite satelitski sprejemnik s kartico ter paket Morje za obdobje štirih 4-ih mesecev oz. 120 dni. V kolikor še nimate satelitske antene in LNB, pa ju v tej posebni ponudbi lahko pridobite po akcijski ceni. Programski paket Morje vsebuje najzanimivejše programe in je sestavljen iz paketa Total TV 2

OPOZORILO !!!
 
Cena 159 EUR je osnovna cena sprejemnika in paketa Total TV 2 za 4 mesece. Brez dodatnega plačila priprave in aktivacije sistem še ne deluje, torej je treba k tej ceni prišteti še vsaj 30 EUR za strošek priprave in aktivacije, po potrebi pa tudi strošek 40 EUR za anteno in LNB, v kolikor tega še nimate.
Naslednje leto ali po preteku 4 mesecev pa je edini strošek plačilo paketa Total TV 2, kar je 18,99 EUR mesečno, minimalno plačilo za 3 mesece skupaj.
 
AKCIJSKA CENA TOTAL TV MORJECENA
REDNA CENA
PAKET MORJE (vključuje HD Lite sprejemnik in programski paket v dolžini 120 dni) 159 eur
206,88 eur
DODATNA SPREJEMNA OPREMA (vključuje satelitsko anteno in LNB) 40 eur
55 eur
PRIPRAVA IN AKTIVACIJA

30 eur
NAMESTITEV
v odvisnosti od tipa namestitve
Napišite opombo
Ime:


Tvoja ocena: Note: HTML ni preveden!

Ocena: Slabo            Dobro

V okence spodaj prepiši kodo:

Total Tv morje
Klikni za povečavo
Total Tv morje
Klikni za povečavo